پاورپوینت تكنولوژي توليد فرآورده های گوشتي (كالباس هاي حرارت ديده) در 30 اسلاید به بررسی تمام ابعاد این تکنولوژی می پردازد و آماده ارائه در کلاس های درسی و سمینارهای مختلف است که با قیمت ناچیزی در اختیار قرار داده شده است.در زیر بخشی از مقدمه را می بینید: bull;فرآورده هاي گوشتي .
بهبود اعمال شرايط مرزي ضروري در تحليل ايزوژئومتريك با استفاده از روش ضريب لاگرانژ
دانلود طرح توجيهي پرورش بلدرچين
تحليل اثر فاصله و وزن خرج بر فشار سيال در پديده انفجار زير آب
مقایسه خود تشابهی سرعت متوسط در دنباله دو سیلندر دایروی پشت سرهم
گزارش آزمایش انتقال حرارت به روش جا به جایی